Sperziebonen met taugé en kip
Ingrediënten voor 2 porties
Ingrediënten:
- 300 gr kipfilet
- 300 gr sperziebonen
- 75 gr taugé
- 70 gr tomatenpuree, klein blikje
- 1 el sesamzaadjes
- 1 el sambal Oelek
- 2 el water
- 3 el ketjapsaus, FODMaP vriendelijk
Bereidingswijze:
Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar.
Snijdt de kipfilet in blokjes.
Verwarm een wok doe hierin een beetje olie en de sambal, roer goed door elkaar en voeg de blokjes kipfilet toe en bak dit 5 minuten.
Meng er de tomatenpuree, water, sesamzaadjes en de ketjapsaus door. Vervolgens voeg je de voorgekookte sperzieboontjes en de taugé toe. Bak het geheel nog voor 3 minuten.
Eet smakelijk! Zonder darmdrama's
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.