Marinade kipvleugels
Ingrediënten voor 1 kg kipvleugeltjes
Ingrediënten:
- 4 el olijfolie
- 4 druppels stevia
- 1 el citroensap
- 2 el ketjap
- 1 tl paprikapoeder, gerookt
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl cayennepeper
- 2 tl tijm
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Meng alle ingrediënten goed in een grote kom. Proef de marinade en pas de smaak aan (zoeter, pittiger, zouter).
- Doe de kipvleugels in de kom en zorg dat ze volledig bedekt zijn met de marinade.
- Laat de kip minimaal 2 uur marineren in de koelkast, maar liever een hele nacht voor meer smaak.
- Grill of bak de kipvleugels in de oven (180°C, ongeveer 35 minuten) of op de barbecue.
Eet smakelijk! Zonder darmdrama's
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.