Pittige garnalen spiesjes
Ingrediënten voor 2 personen
Ingrediënten:
- 12 garnalen, gepeld
- 20 gram boter
- 1 tl ahornsiroop
- 1 el citroensap
- 1 el korianderblad, gedroogd
- 1 el basilicumblad, gedroogd
- 1 tl sambal
Bereidingswijze:
Dep de garnalen goed droog.
Verhit de boter in een wok. Voeg de, ahornsiroop, citroensap, koriander, basilicum en sambal toe. Roer alles goed door elkaar.
Vervolgens roer je de garnalen er doorheen en bak ze ongeveer 5 minuten mee, totdat ze roze en gaar zijn.
Je kan de garnalen los serveren, maar je kan er ook 4 spiesjes van maken. Gebruik hiervoor cocktailprikkers en op ieder prikkertje 3 garnalen. (Twee grotere spiesen kan natuurlijk ook)
Als bijgerecht bij bijvoorbeeld rijst met groenten. Ook te gebruiken als hapjes/tapas
Eet smakelijk! Zonder darmdrama's
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.