Romige spinazie met pangasiusfilet
Ingrediënten voor 1 persoon.
Ingrediënten:
- 100 gr spinazie
- 6 cherrytomaten, gehalveerd
- 1 pangasiusfilet
- 50 ml kookroom
- 1 el citroensap
- 1 el koriander, gedroogd
- 1 tl citroengras, gedroogd en gemalen
- 1/2 tl cayennepeper
- zout
Bereidingswijze:
Snijdt de pangasiusfilet in blokken en bak ze in een wok lichtbruin
Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en laat de spinazie slinken.
Vervolgens voeg je de kookroom, citroensap en de kruiden toe. Laat op een laag vuur 5 minuten smoren om de smaak van de kruiden goed in het gerecht te laten trekken.
Eventueel met een beetje zout op smaak brengen.
Serveren in een hoge kom.
Eet smakelijk! Zonder darmdrama's
Voor een meer Aziatisch gerecht kun je de kookroom vervangen voor 50 ml kokosroom en 1 eetlepel kokosvlokken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.