Wrap's met Kids
Nee! we gaan niet over tot kannibalisme!
Op een mooie zomerdag wilde ik graag wrap's eten, maar zoals dat vaker gaat met kinderen..
die lusten niet alles.
Dus toen was er maar één oplossing mogelijk.. zelf laten maken aan tafel.. en als extraatje,
het is nog gezellig ook!
Ingrediënten voor 2 personen
Ingrediënten:
- 4 tortilla's, groot (2 per persoon), glutenvrij)
- 300 gr rundergehakt
- 125 gr crème fraîche (evt. lactosevrij)
- 1 tomaat, in kleine blokjes
- 1/4 komkommer, in kleine blokjes
- 1/4 rode paprika, in kleine blokjes
- 1/4 rijpe avocado, in kleine blokjes (is wel vet, hier kunnen de darmen op reageren)
- 50 gr wortel, geraspt
- 50 gr feta, gekruimeld
- 1 eetlepel gehakte verse koriander
- 1 eetlepel gehakte verse peterselie
Bereiding:
Gehakt bereiden:
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg het rundergehakt toe en bak het rul. Breng op smaak met zout en peper.
Haal van het vuur en zet apart.
Wraps opwarmen:
Verwarm de glutenvrije wrap's volgens de instructies op de verpakking. Dit kan in de magnetron, oven of een droge koekenpan.
Tafel dekken:
Plaats alle ingrediënten in aparte schaaltjes op tafel zodat je zelf je wrap kan samenstellen. Je mag natuurlijk ook andere ingrediënten gebruiken.. voel je vrij!
Eet smakelijk! Zonder darmdrama's
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.