Jackfruit-kokoscurry met wortel en courgette
Ingrediënten voor 1 persoon
Ingrediënten:
-
100 g jonge jackfruit
-
1/2 courgette (ca. 75 g), in blokjes
-
1 kleine wortel (50 g), in dunne plakjes
-
100 ml kokosmelk
-
1 1/2 el kerriepoeder (zonder ui/knoflook)
1/2 tl paprikapoeder
1 el koriander, gedroogd.
-
1/2 el verse gember, geraspt
-
1 tl citroensap
-
1 tl zonnebloemolie
1 tl aardappelzetmeel
-
Eventueel wat verse koriander
Bereiding:
-
Jackfruit en groenten even bakken in olie met gember.
-
Kerriepoeder, paprikapoeder, koriander en sambal toevoegen
-
Kokosmelk toevoegen en laten sudderen tot de groenten gaar zijn (ca. 10-12 min).
Aardappelzetmeel in een glas mengen met een beetje water, en toevoegen aan het gerecht.
-
Op smaak brengen met citroensap en serveren met wat rijst of quinoa en een flatbread erbij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.